Kutsu kevät luoksesi

Missä kevät on? Katson taakseni. Kiitän kaikesta, mitä on tapahtunut. Tunnen, kuinka kevät tuli sydämeeni. Katson eteeni. Luotan siihen, että kaikki järjestyy. Kevät täytti sydämeni. Katson ympärilleni. Rakastan. Rakastan. Rakastan. Kevät puhkesi kukkaan.

Tule tekemään tilaa keväälle sydämessäsi, kehossasi ja kodissasi. Kerron sinulle iltaluennollani 17.3. klo 18 Balderin Salilla, kuinka saat aidosti raivattua talven pois ja avaruutta vastaanottaa kevään uudistunut energia ja elämänvoima.
                                               
                                                     TUTUSTU ESITTEESEEN!

3 vastausta

  1. Hei!
    Pystyisikö sinun puhdistusillasta kuulemaan jotain jostain muualta kuin tulemalla paikan päälle, kun täältä "pohjoisesta":) on niin hankala päästä arki-illaksi helsinkiin. Jos saisit nauhoitettua vaikka jonkin ostettavan version jonnekin
    Terveisin kristina

  2. Kiitos kiinnostuksestasi! Ymmärrän hyvin, että ei kannata pariksi tunniksi lähteä kauas. Yritän jatkuvasti keksiä kustannustehokkaita keinoja saada luentoni nauhoitettua yms. Toivon kovasti, että onnistuu lähitulevaisuudessa. Kerron heti kun homma hoidossa. Iloista kevättä sinulle! Marika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *