Kukoistavan päivän aamiainen!

                     Olen tehnyt aamaisestani yhden päiväni kohokohdista. Valmistan sen pääosin jo edellisenä iltana ja aamuksi jää vain nopea hienosäätö. Kuuntelen kehoani ja lisäilen ja muuttelen esimerkiksi marjoja ja pähkinöitä vuodenajasta riippuen. Kylmällä aamainen on tuhdimpi ja joskus, kun on oikein viluttaa, lisään sinne kypsennettyjä ja vielä kuumia, kardemummalla ja kanelilla maustettuja omenalohkoja. Tai keitän kaurapuuron, johon laitan kaikki marjat, sielmenet ja jauheet.

Lue alla olevasta linkistä ohje ja kokeile, miten se maistuisi sinulle.
Ohjeeni on gluteeniton ja maidoton ja sopii myös vegaaneille.
 Huom! Käytän itse vain gluteenittomia kaurahiutaleita.

                    LATAA TÄSTÄ KUKOISTUSPÄIVÄN HERKULLINEN AAMUPALA

Aamiainen on joskus lounas ja silloin pakkaan sen mukaani lasipurkkiin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *