Lataa ilmainen Viisas arki- opas!

Tykkään kirjoittamisesta. Silti olen ollut viime aikoina todella saamaton tuottamaan mitään uutta tänne blogiini. Ei ole ollut edes kiire. Mutta näin nyt vain on käynyt. Haluaisin ajatella, että vähempi tuotteliaisuus on välillä oikein tervettä meikäläisen kaltaiselle tehosuorittajalle. Mutta rajansa kaikella.

 Sen kummemmin enää selittelemättä päätin ryhdistäytyä edes vähän. Julkaisen uudelleen vihkosen, jonka kirjoitin jo useampia vuosia sitten. Luin sen tänä aamuna uudelleen oikeastaan ihan sattumalta ja huomasin, että asiat olivat edelleen ajankohtaisia ja tärkeitä. En ole keksinyt pyörää uudelleen enkä ole varmaankaan kirjoittanut mitään, mitä jo et tietäisi. Mutta joskus jokainen meistä kaipaa pientä muistutusta olennaisista asioista, vai mitä?

Toivottavasti ehdit sen lukaista. Sitä saa jakaa eteenpäin vapaasti ja vaikka monistaa työkavereille.

Alla olevasta linkistä saat siis ladattua itsellesi kirjasen

Viisas arki – 7 päivän opas parempaan arkeen

Lataa tästä ilmainen hyvän arjen opas!

Iloisin terveisin Marika 
Arjessasi on toivottavasti runsaasti aikaa ystävillesi. Sillä yhdessä olemme niin paljon enemmän.
Ja jos kaipaat elämääsi ystäviä, niin ala ystäväksi jollekin, jolla on sama toive.
Kuvassa rakkaat ystäväni Marianne ja Marica. Huomasin juuri, että meitä yhdistää myös otsis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *